Opplev CITTI

Spennende omgivelse å spennende omgivelser…

Hos CITTI legger vi vekt på, at våre kunder føler seg hjemme og får god betjening. Derfor behøver du f.eks. ikke legge penger på våre handlevogner. Du kan kjøre helt til døren og parkere gratis.

Med mer enn 85 000 forskjellige varer på hyllene er vi svært tett på å kunne oppfylle alle ønsker. Hver uke er det massevis av nye varepresentasjoner og gratis smaksprøver. I tillegg til de store selvbetjeningsarealene kan du også få personlig betjening og faglig veiledning i de forskjellige avdelingene.

Ler mer om våre avdelinger med svært gode smaksopplevelser...

Kjøttavdelingen

Kjøttavdelingen

Ta med kjølebagen!

Ta med kjølebagen når du kjøper fisk. Vi har is til å kjøle den ned med. Alternativt kan du selvfølgelig også kjøpe en termopose i butikken.

Når du henvender deg til vår kjøttavdeling er det som å gå inn i en moderne slakterforetning.

Varene ligger på rekke og rad i de lange kjølemontrene så du kan se utvalget og velge akkurat det du har lyst til. Du får personlig betjening av fagutdannede ansatte som også gjerne svarer på spørsmålene dine, gir veiledning om tilberedning og etterkommer dine spesielle ønsker.

Meisterfrish - Kvalitetskjøtt

Meisterfrisch er CITTIs eget kvalitetsmerke, som garanterer at kjøttet utelukkende stammer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Tyskland. Et offentlig godkjent registreringssystem sikrer at vi helt presist kan følge kjøttet fra dets opprinnelse og helt fram til kunden.

Bakeriet

Bakeriet

Våre ekspeditører sørger for ferskt brød hele dagen. Derfor har vi et stort utvalg av alle typer brød.

Det står alltid massevis av brød fremme i de hvite posene til selvbetjening, men hvis du har spørsmål eller spesielle ønsker står bakeriets ansatte klar til å hjelpe deg.

Ostebutikken

Ostebutikken

Ostebutikken er noe for seg selv. Her bugner disken med utvalg i alle smaksretninger - helt fra de tradisjonelle ostetypene fra hele verden til nye varianter i alle avskygninger.

Over 400 forskjellige slag blir det til sammen.

Våre ansatte i ostebutikken er spesialister. De kjenner hver eneste ost og kan derfor gi råd og veiledning i alle spørsmål. Og akkurat som i gamle dager kan du selvfølgelig smake på osten før du bestemmer deg.

Fiskehandleren

Fiskehandleren

CITTIs fiskehandler har kontakt med mange leverandører av ferske fisk. Det gjelder fra fiskere i de lokale farvann til leverandører av spennende fiskeslag fra mer eksotiske deler av verden.

Butikken bugner av fisk og skalldyr. Ferske og røkte, fileterte eller hele. Bare si fra hvis du har spørsmål eller spesielle ønsker.

Fiskehandlerens viktigste oppgave er at du får en riktig god opplevelse hver gang du serverer fisk. Uansett om det er til hverdag eller til fest.

Fiskehandleren har sin egen lille bistro det du kan finne et stort utvalg av lekkert tilberedte fiskemenyer.

Frukt- og grønnsaksavdelingen

Frukt- og grønnsaksavdelingen

I CITTIs frukt- og grønnsaksavdeling er det sesong hele året. Utvalget omfatter alt hva hjertet begjærer.

Fra årstidens frukt og grønnsaker fra våre hjemlige breddegrader til nye, spennende fruktslag fra Sydens sol.

Vår grønthandler ved hva som rører seg på markedet og får daglig ferske forsyninger fra hele verden. Er du ute etter noe spesielt, så stikk innom CITTI. Det er her du finner et utvalg som er langt utover det vanlige.

Vinavdelningen

Vinavdelningen

I CITTIs store og velassorterte vinavdeling finner du over 1600 forskjellige viner fra alle verdens land og alle verdens vindistrikter.

Her kan du i ro og mak samle inspirasjon til en god hverdagsvin eller til en spesiell, festlig anledning.

Ønsker du hjelp står våre profesjonelle vinekspeditører alltid til rådighet med råd og veiledning omkring ditt valg.

Vinavdelingen har alltid massevis av gode tilbud, som er verdt å kjøre etter.

Ticket-Center

Ticket-Center

Billetter til teaterforestillinger, konsertarrangementer og sportsbegivenheter i Tyskland

Hos Ticket-Center i CITTI kan du kjøpe billetter til nesten alle teaterforestillingene og konsertarrangementene i hele Tyskland.

Også til de mange arrangementene som løpende foregår i Colorline Arena Hamborg, Sparkassen Arena Kiel og Campushalle Flensborg.

Kontakt ditt CITTI Ticket-Center på tlf. 0049 461 5706 138

GOSCH Sylt – Fiskenytelse

GOSCH Sylt – Fiskenytelse

Nyt alt det beste fra havet – ferskt tilberedt for deg. Våre GOSCH Sylt-restauranter i Kiel, Lübeck og Flensburg byr på alt av fersk fisk og skalldyr. Live og foran øynene på deg tilbereder vi lekre GOSCH Sylt-spesialiteter som f. eks. Lister edelfiskesuppe eller Grilltallerken à la GOSCH – du blir kjent med det nordtyske kjøkkenet og vi serverer herlighetene for deg. Nordtysk livsnytelse på en tallerken – vi gleder oss til å skjemme deg bort!